Loading Events
  • This event has passed.

Hola nuorkauppakamarin koejäsenet tai muuten nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneet tyypit! 🙂

Mitä teette ystävänpäivänä? Ehkäpä sanotte jotain sydämellistä rakkaillenne? Saatatte antaa lahjoja läheisillenne tai tehdä jotain muuta söpöä ja ihanaa?

Ystävänpäivänä 2018 on myös erinomainen tilaisuus tutustua nuorkauppakamaritoimintaan ja nuorkauppakamarilaisiin! Helsingin ja Espoon Nuorkauppakamarien koejäsenyyksistä vastaavat varapuheenjohtajat, Milla Harju ja Heikki Liukkonen tulevat tapaamaan ihmisiä ja kouluttavat kiinnostuneet nuorkauppakamaritoiminnan perusteisiin. Mainion ja mielenkiintoisen koulutuksen lisäksi luvassa on miellyttävä ja vastaanottavainen ilmapiiri sekä tilaisuus tutustua kamaritoimijoihin ja muihin koejäseniin illan aikana. 🙂

Start-koulutus antaa hyvän puolitoistatuntisen poikkileikkauksen nuorkauppakamaritoiminnasta uusille koejäsenille tai muuten nuorkauppakamaritoiminnasta kiinnostuneille. Useimmiten Start-koulutuksen käyminen on myös yksi koejäseneltä vaadittavista kriteereistä, jotka nuorkauppakamarien vuosi- tai vaalikokoukset vaativat voidakseen valita koejäsenen täysjäsenekseen. Kannattaa siis tulla mukaan!

Koulutus järjestetään 14.2. heti työpäivien päätteeksi klo 16.30-18.00, mutta onneksi koulutuspaikkana tapahtuvan Ravintola Factoryn tarjonnasta saa ottaa koulutukseen mukaan edullisen salaattipäivällisen, kahvia ja kahvileipää tai muita virvokkeita. Koulutuksen jälkeen voi halutessaan liittyä seuraan ja jatkaa iltaa pääkaupunkiseudun nuorkauppakamareiden kuukausitapahtuman, Wednesday Clubin merkeissä läheisessä ravintola Dublinerissa.

Oikein lämpimästi tervetuloa Start-koulutukseen ja tutustumaan ihmisiin ja nuorkauppakamaritoimintaan! 🙂

Pyydämme ennakko-ilmoittautumisia oheisen nettilomakkeen kautta:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfO6a43zya6koFEdAxwYROZN5I5L45ixFSnUwJWXYM4L6nk2g/viewform

Kouluttajat: Milla Harju ja Heikki Liukkonen
Paikka: Ravintola Factory Aleksanterinkatu 13 00100 Helsinki
Aika: keskiviikko 14.2.2018 klo 16:30 – 18:00
Lisätietoja: Helsingin Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja Heikki Liukkonen 0405324924 dp@jcihelsinki.fi / Espoon Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja Milla Harju 0405522983 dp.jciespoo@gmail.com.

Leave A Comment